Ford viert internationale vrouwendag met Explorer Men's Only Edition [video]

Ford Explorer Men's only edition

Wie gehoopt had op een compleet ongelukkige lancering is er aan voor de moeite. Ford zet de vrouwen van de automobiel namelijk nét in de verf met de Explorer Men's Only Edition. Kijk even mee.

Het merk met de Blauwe Ovaal wint vandaag het internet door op de internationale vrouwendag de Explorer Men's Only Edition uit te brengen. Jep, ook wij fronsten initieel de wenkbrauwen. Al wordt al snel duidelijk dat Ford hier een loopje neemt met zichzelf en vooral vrouwen wil bedanken voor de talloze uitvindingen doorheen de jaren die de automobielindustrie verder hebben geholpen.

Check hier de video:

Van ruitenwisser tot GPS

Dat vrouwen een onmiskenbare rol spelen in het verleden en heden van de automobiel blijft vaak onderbelicht. Niet in het minst omdat, laat ons eerlijk zijn, de autosector vooral wordt gezien als een mannenwereld. Berg je testosteron echter maar op, want zonder vrouwen zou de autosector er een stuk slechter aan toe zijn. Meer nog, ook auto's zouden er - zonder de uitvindingen van vrouwen - nogal anders uit zien. Zo mogen we het vrouwelijke geslacht danken voor uitvindingen zoals de richtingsignalen, achteruitkijkspiegel, ruitenwisser, klimaatcontrole en de moderne navigatie.

Op 8 maart vieren we wereldwijd de internationale vrouwendag en Ford heeft hier als geen ander op ingespeeld. Respect, Ford!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws