Porsche Cayman GT4 en 911 GT3 RS lekken het internet op

porsche-911-gt3-rs-model_01

Dat ze bij Porsche maar beter een goede loodgieter zoeken. Op nog geen 24 uur tijd lekte zowel het uiterlijk van de 911 GT3 RS als de bevestiging van de Cayman GT4 het internet op. Goed voor ons, minder goed voor Porsche's teaserafdeling.

Het begon allemaal zo'n dag geleden toen de jongens bij Autogespot een foto ontvingen van een 911 GT3 RS schaalmodel. Een schaalmodel dat de eerder gelekte plaatjes van de hardcore RS lijkt te bevestigen. Verder maken ze bij Autogespot gewag van 500 pk, vierwielsturing & een PDK-automaat (zoals op de GT3) en een Pit Lane-functie die de snelheid beperkt houdt tijdens het binnenrijden van de pit.

Cayman GT4

Niet veel later doemde op de Amerikaanse Driving Experience website van Porsche de Cayman GT4 op in de lijst. Meer informatie is er niet, maar het bevestigt wel dat Porsche werkt aan topmodel boven de Cayman GTS, al wisten we dat wederom al. Het lijkt er alvast op dat ze bij Porsche hun modellen niet binnenshuis kunnen houden tot de officiële lancering. Niet dat iemand dat erg vindt natuurlijk...

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws