Neemt Lexus nieuw instapmodel mee naar Genève?

lexus-bsegmentcar

UPDATE: Ja, dat zullen ze.
Momenteel is het kleinste dat je kan kopen bij Lexus de CT 200H. Volgens de laatste plannen zou het merk echter met een kleiner model op de proppen willen komen. Dat gerucht wordt kracht bijgezet door een foto die per ongeluk werd getweet door Lexus.

Dat het helemaal 'per ongeluk' was weet je natuurlijk nooit meer met al die teasercampagnes. Toch werd de foto van een concept snel van het internet gehaald. Gelukkig was Twittergebruiker AutoFerrière zo vriendelijk om een schreenshot te nemen.

De wagen op de foto toont alvast hetzelfde stramien als alle conceptwagens bij Lexus; een gigantische grille, 'just do it' dagrijverlichting en scherpe lijnen. De kans is groot dat deze concept op Genève zal staan en een maatje kleiner is dan wat we tot nu toe gewoon zijn bij het Japanse merk. Denk aan de afmetingen van de Toyota Yaris, Volkswagen Polo, Audi A1 en consorten.

Update:

Ondertussen is het officiële persbericht uitgestuurd waarin Lexus zegt dat de concept LF-SA zal heten en speelt in een segment dat je niet verwacht van Lexus. De kans is groot dat het dus inderdaad over een kleinte je zal gaan. Verder maakt het bericht gewag van krachtige emotionele styling, overaanbod aan technologie en een 'driver-focused vehicle'*. Marketingspraat dus.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Wim 09:46
afbeelding van Wim

idd, grote bek voor een kleintje :)

Waxweazel 13:09
afbeelding van Waxweazel

Een gerestylede Toyota Yaris ?
Met overdreven front dan wel :s

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws