Smart Edition 1: voor de snelle beslisser

smart-forfour-edition1_01

Wat bij Mercedes kan, moet bij het kleine smart ook kunnen. Daarom komt de nieuwe forfour-variant er ook als Edition 1. Die krijgt enkele unieke opties en een snelle levering.

Bij Mercedes doen ze het trucje al langer; een nieuwe wagen lanceren en er meteen een 'Edition 1' van maken. In de meeste gevallen krijg je dan een hoop opties (en enkele unieke foefjes) voor een relatief zacht prijskaartje. Het leek moederbedrijf Daimler dan ook een goed idee om hetzelfde toe te passen op de nieuwe smart. Al kan je hem enkel krijgen op de forfour.

Grijze muis

Uiterlijk zal je de Edition 1-modellen herkennen aan de graphite grijze carrosserie met lava oranje of zwarte veiligheidskooi. Onder het kleintje zitten 16-duims zwarte velgen. Het geheel werd daarbij ook nog eens 10 millimeter dichter bij moeder aarde gebracht dankzij een sportophanging. Afwerken doen ze met een zwarte grille vooraan, een chromen einddemper achteraan en een panoramisch dak.

smart-forfour-edition1_01

Binnenin krijg je matjes van velours, een multifunctioneel lederen stuurwiel en stoeltjes met een zwart/ oranje combo. Automatische airco krijg je er ook 'gratis' bij. Kostprijs voor deze eerste editie is nog niet geweten. Al verwachten we die spoedig in de postbus.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws