Ram Rebel klinkt even stoer als 'ie is

ramrebel_01

Wat de F-150 Raptor is voor Ford, is de Rebel voor Ram. De pickup-reeks van Dodge heeft namelijk ook het recht om te beschikken over een stoerdere offroadvariant.

Ram noemt hem een One-of-a-kind offroad pickup. Maar de Ford Raptor bewijst eigenlijk al het tegendeel. Net zoals die laatste maakt Ram de Rebel uiterlijk stoerder door een stevige matzwarte plastic voorbumper te plaatsen met een beschermplaat onderaan. Verder pronkt de voorkant met een motorkap met twee koelsleuven en koplampen met LED-accenten. Rondom werkt Ram af met verbrede wielbogen een achterbumper die twee einddempers verstopt en 17-duims velgen met stevige offroadbanden er rond.

ramrebel_01

Om betere prestaties te garanderen op ruw terrein staat de Rebel 2,5 centimeter hoger op zijn pootjes en maakt hij gebruik van Bilstein spullen en een luchtophanging. Motorisch kan je kiezen uit een 3.6-liter Pentastar V6 of een 5.7-liter HEMI V8. Die sturen respectievelijk 305 pk en 395 pk naar de achterwielen. Vierwielaandrijving is optioneel.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws