Autonieuws: Officieel

BMW M3 Münchner Wirte: Voor Oktoberfest-adepten

Laat de halve liters maar vloeien en draai de braadworstjes nog maar eens om. BMW brengt hulde aan het zuipfestijn bij uitstek met deze M3 Münchner Wirte. Want niets is veilige na een dagje Oktoberfest dan naar huis rijden met 431 pk onder je rechtervoet. Eins, zwei, zau...

Snelle wagens en vloeiend bier, moet je de strafste realisaties van de mens opsommen, dan horen die twee daar zeker bij. BMW pikt daar op in met de M3 Münchner Wirte, een one-off voor het Oktoberfest. Het is te zeggen, de wagen moet BMW's connectie met de wereld van de motorsport en München in de verf zetten en zal daardoor aanwezig zijn op 's werelds grootste bierfeest in de Duitse stad München.

Verwacht geen model dat op bier rijdt (had gekund, BMW maakt tenslotte ook auto's die met water rijden) of halve literglazen uit de uitlaat schudt, wel krijgt de M3 een specifieke livrei die belangrijke bezienswaardigheden uit München in de spotlight zet en blauwe lijnen leent van de M1 Procar uit 1981. Hopelijk ontbreekt een USB-stickje met Duitse schlagermuziek niet in het interieur.

Image
 bmw-m3-oktoberfest

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen