SsangYong SIV-2 concept: Belangrijker dan je denkt

ssangyong-siv-2-concept-teaeser_01

Wat hebben Toyota, Nissan Kia en Hyundai met elkaar gemeen en wat heeft dat met deze SsangYong SIV-2 concept te maken? Wel...

Naamsbekendheid bij het grote publiek, dat moet je als nieuw merk winnen om volumes te kunnen draaien. Een opdracht dat destijds Toyota, Nissan - en iets later - Hyundai en Kia hebben moeten doorworstelen. SsangYong is volop aan het timmeren aan die bekendheid en met de Tivoli hebben ze een eerste hamer om aan het nagelen te gaan.

Deze SIV-2 concept is het tweede werktuig in de maak. Want net zoals drie jaar geleden de SIV-1 concept de voorbode was voor de Tivoli, is deze hoekige SIV-2 concept de voorbode van een groter broertje genre Kia Sportage of Nissan Qashqai en misschien wel de spirituele opvolger van de Korando.

ssangyong-siv-2-concept-teaser

De concept maakt alvast gebruik van een hybride-opstelling met een 1.5-liter benzine en een elektromotor. Interessant om weten is dat het chassis in staat is om verschillende aandrijvingen te huizen, zoals een compleet elektrisch model. Verder blijft SsangYong vaag met informatie al tonen ze ook een beeld van het interieur dat zo in een Mercedes S-Klasse kan neergepoot worden.

ssangyong-siv-2-concept-teaser

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws