World's greatest dragrace 3

dragrace-2013

De mannen van Motortrend zijn er weer met hun Word's Greatest Dragrace. Elk jaar verzamelen ze een tiental snelle jongens om hun beste drivers car te kiezen. Toevallig beschikken ze dan ook over een leeg vliegveld en een heli, ideaal voor een quartermile.

Vorig jaar pakte de 700 pk sterke Lamborghini Aventador de kroon, de McLaren MP4-12C en de Nissan GT-R werden respectievelijk 2de en 3de. Dit jaar is er geen Italiaanse stier te bespeuren, ook de P1 van McLaren is er (nog) niet bij. Godzilla is wel terug van de partij, deze keer met het door ons geteste track pack.

Ook door ons gestest en nemen deel, zijn de Jaguar F-Type V8 S en BMW M6 Coupé . Alleen de 570 pk sterke Mercedes SLS AMG Black Series en de 640 pk sterke SRT Viper lijken ons nog echte concurrentie, we zullen zien.

World's Greatest Dragrace:

Best Drivers Car:

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Dequal 16:10
afbeelding van Dequal

Ja, die E63 Estate doet het niet slecht! Had vooral meer verwacht van de F-Type. Maar uiteindelijk hangt ook al veel af van de chauffeurs die niet allemaal evenveel skills hebben in dragraces denk ik. Beetje subjectief dus uiteindelijk.

Carlos 16:22
afbeelding van Carlos

Leuk dat er ook een vrouw mee rijd en dan nog 5de is ook. Dat Godzilla weer N1° is, doet me deugt :D De Audi is ook weer nr3.
De ST was de te verwachten verliezer. Bij de vorige was het de BRZ van Subaru.

Ik kijk al uit naar de volgende editie :D Misschien eentje met de Nismo GT-R...

Glenn 17:27
afbeelding van Glenn

Buiten reactietijd bij vertrek, komt er nog veel kijken bij de huidige generatie automaten/gerobotiseerde bakken? Ik heb zelf nog niet met zoiets gereden, maar als je testen leest is het de juiste knopjes induwen, op de rem gaan staan en plankgas. Klaar is kees of zoiets. Of vergis ik me hier schromelijk?

Carlos 12:41
afbeelding van Carlos

Zeg niet gauw het is weer een vrouw ^^ of hoe zegt men dat.
Des ondanks dat, is ze wel mooi vijfde is een station familie wagen ;-)

Güdrün 14:12
afbeelding van Güdrün

Wanneer gaan ze nu eindelijk de Porsche turbo (S) gebruiken???

Techno Patat 15:46
afbeelding van Techno Patat

En godzilla is back! We hebben je gemist geschift snelle Jap!

De SLS 63 Bs was voor mij de verassing! Heel erg goede RWD-launch! Zouden ze bij Mercedes een Black gemaakt hebben die toch eens sneller is ipv geschifter :P? Blijkbaar toch wel :P!

Ook leuk met de E63 S, een station die er mening supercar uitrijdt is altijd leuk, het geeft mij hoop :P! Ik had meer verwacht van de M6 en de F-type eigenlijk...

De Focus was ook een aangename verassing! Een badje vergeleken met de rest en 'maar 4-sec' trager dan een GTfuckingR? Cool toch?

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws