De EV-Gids is hier: gratis, online magazine vol info en tips over elektrisch rijden

EV-Gids Editie 2024

Zie je door het EV-bos de bomen niet meer? Dan hebben we bij Autofans een oplossing voor je klaar in de vorm van een compleet marktoverzicht. Maak kennis met onze EV-Gids, 120 pagina’s aan hapklare informatie over elektrische auto’s en alles wat daarmee te maken heeft… En dat gratis en voor niks online te bekijken!

We hoeven het je vast niet meer te vertellen: de EV is aan een flinke opmars bezig. Zo is inmiddels ruim 20 procent van alle auto’s die in ons land worden ingeschreven zuiver elektrisch en kijken we naar de professionele rijders, dan is dat zelfs al meer dan 30 procent. Ook voor particulieren zit er echter schot in de elektrische zaak, niet in het minst omdat de Vlaamse Overheid sinds begin dit jaar een premie van tot 5.000 euro aanbiedt bij aankoop van een EV. Kortom: dit is hét moment om je in te lezen.

Marktoverzicht en tips

Daarom lanceert Autofans nu de EV-Gids, een online magazine met daarin alles wat je moet weten over de wereld van de elektrische auto. Zo vind je er om te beginnen meer dan 100 EV’s opgelijst, van de Dacia Spring tot de Rolls-Royce Spectre. Ze worden gebundeld volgens vijf categorieën — microcars, MPV’s, breaks, SUV’s/crossovers en hatchbacks/berlines/coupés/cabrio’s — compleet met prijzen, rijbereik en andere nuttige weetjes… En over ‘nuttige weetjes’ gesproken: komt een model in aanmerking voor de Vlaamse EV-premie, dan krijgt het een opvallende badge in z’n foto.

Naast een marktoverzicht van alle elektrische modellen, biedt de EV-Gids ook cruciale randinformatie voor zij die de overstap naar elektrisch rijden willen wagen. Reken bijvoorbeeld op advies over waarop je moet letten bij aankoop van een tweedehands EV, een overzicht van courante laadpassen, een stappenplan voor de installatie van een oplaadpunt bij je thuis en allerhande tips om je het elektrisch rijden moeiteloos meester te maken.

Je vindt het allemaal gratis en voor niks via DEZE LINK. De EV-Gids zal nadien ook mee evolueren met de markt, zodat een eerste grote update al gepland staat voor september 2024.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jan 10:06
afbeelding van Jan

Mijn anti-spam,internet filter vind die website maar fishy ..... ik kan er dus niet naartoe

JL 12:19
afbeelding van JL

Dankjewel!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws