Audi Q4: Eindelijk op gelijk cijferniveau

Audi-Q4-Concept

3 Reeks tegenover A4, 1 Reeks tegenover A3, 7 Reeks tegenover A8. Het lijkt er wel op of Audi heeft altijd net dat cijfertje voor op de concurrentie uit BMW-stal. Nu niet meer, want de Q4-concept zou wel eens de voorbode kunnen zijn van een X4 concurrent.

Het is al bijna een maand geleden dat Audi een nieuwe wagen de wereld in smeet. Tijd dus voor een concept. Ditmaal in de vorm van een sportief gelijnde SUV.
Daarmee hopen de jongens in Ingolstadt weerwoord te bieden op de rakkers uit München. Die laatste hebben met de X4 mogelijks een heel populaire wagen op de markt gezet.

Audi-Q4-Concept

Allroad Shooting Brake Concept... volume 2

Bij Audi moeten we het alleszins eerst nog doen met een concept. Eentje die zal worden voorgesteld op het Autosalon van Peking later deze maand. Gelijkenissen met de gloednieuwe TT en de Allroad Shooting Brake ontbreken niet bij deze Q4-concept afgaande op de schetsen. Het interieur lijkt zelfs een-op-een overgenomen te zijn van de TT.

Audi-Q4-Concept

Wanneer we een productieversie kunnen verwachten is nog niet geweten. Het beloven alleszins spannende tijden te worden als zowel BMW en Audi hetzelfde cijfertje gebruiken op hun concurrerende wagens.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 21:59
afbeelding van Techno Patat

Dat ze beginnen met een verse Q7, Q5 en nog npaar grotere Q's en dan pas nog een extra kleintje uitbrengen :P!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws