Hyundai i20 N is Hot Hatch die we nu willen

hyundai-i20-n-render

Hyundai is volop bezig met het ontwikkelen van een sportievere variant van de nieuwe i20. Die zal het N-achtervoegsel krijgen en - volgens de laatste geruchten - zo'n 250 pk opwekken. Als 'ie het uiterlijk krijgt van deze render van Designrm, dan zijn we nu al verkocht.

De Belgische markt kan Hyundai wel smaken. Maar een betaalbaar scheurijzer, die ontbreekt nog. Daarvoor is de Genesis Coupé een stuk te duur en de Veloster Turbo net niet scherp genoeg. Al is er verandering op komst. De Zuid-Koreanen hebben het op zich genomen om performantere versies te creëren van hun modellen onder de N-badge. Niet gek als je bedenkt dat ook Kia ondertussen de Cee'd GT in het gamma heeft staan.

Remco Meulendijk besloot alvast niet te wachten op de officiële plaatjes en gaf zijn interpretatie van de i20 in Hot Hatch-trim. Daarbij tikt 'ie alle vakjes aan; een stevige voorbumper, zijschorten & velgen van de Veloster Turbo en een spoiler achterop. Het ziet er alvast lekker dik uit. Of het in de buurt komt met de realiteit... daarvoor moeten we wachten tot volgend jaar, want dan zal Hyundai zelf haar i20 N voorstellen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Carlos 11:14
afbeelding van Carlos

WAUW! Die kan ik ook wel pruimen, althans de render. Ben benieuwd.

Uw naam is mijn naam niet 23:35
afbeelding van Uw naam is mijn naam niet

mooi!! die gasten zijn echt goed bezig

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws