Bugatti en Rimac straks van dichtbij te zien op Antwerp Classic Car Event (2023)

Bugatti Chiron 2023

Het eerste weekend van mei is het terug tijd voor het Antwerp Classic Car Event, één van de grootste bijeenkomsten van oldtimers in ons land. Tussen al het klassieke lekkers zal je echter ook een aantal moderne zeldzaamheden kunnen spotten, en dat zijn niet de minste. Zo tekenen Bugatti en Rimac alvast present.

Zet 6 en 7 mei alvast in je agenda, Autofan, want dan vindt het Antwerp Classic Car Event alweer plaats. Dat evenement van 5.000 vierkante meter situeert zich als vanouds rond het vertrek van de Tour Amical, een internationale rondrit met zo’n 550 deelnemers die hun bijzondere auto’s stuk voor stuk op de dieplader richting zuiden zetten in Brasschaat. Daarnaast worden er ook nog zo’n 1.000 klassiekers verwacht op het evenement, maar zelfs daar blijft het nog niet bij…

Gratis een Bugatti bekijken

Ieder jaar nemen er namelijk ook een aantal hedendaagse autoconstructeurs hun intrek in de standen op het ACCE, en dat leidt vaak tot spraakmakende verschijningen. Zo smulden we tijdens de vorige editie al van allerhande Porsches, Bentleys en Lamborghini’s, maar voor dit jaar heeft de Luxury Performance-afdeling van importeur D'Ieteren nog grover geschut in petto. Zo zouden ze een stand van maar liefst 1.500 vierkante meter opzetten waar het 60-jarige bestaan van Lamborghini gevierd wordt, én je een peperdure Bugatti in levenden lijve kan aanschouwen. Daarnaast mogen we ook rekenen op de aanwezigheid van kersverse aanwinst Rimac.

Lamborghini Urus ACCE 2022

Bugatti plant alvast een Chiron mee te nemen en bij Rimac gokken we de Nevera te zien, maar om zeker te zijn zal je zelf een kijkje moeten nemen. Dat kan dus op zaterdag 6 en zondag 7 mei 2023 in het park van Brasschaat. Voor de prijs van de tickets hoef je het evenement alvast niet over te slaan, want hoe duur het aanwezige decor ook mag zijn: de toegang is volledig gratis.

Maak je er liever een dagje van met je eigen klassieker, dan kan je ook deelnemen aan één van de twee ritten van de Antwerp Classic & GT Tour. Daarvan vindt er eentje plaats op iedere dag van het Antwerp Classic Car Event, waarbij je naast een fijne rondrit ook mag rekenen op catering en goed gezelschap. Meer informatie vind je hier!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws