Nieuwe BMW M5 Touring wikkelt zich in inpakpapier voor Kerst [VIDEO]

BMW M5 Touring teaser kerst 2023

Ben je helemaal in kerststemming? Dan ben je niet alleen, want ook bij BMW staan de pakjes al klaar onder de boom. Eén van die pakjes is echter interessanter dan de rest, kijk maar eens naar de M-logo’s op zijn inpakpapier… Inderdaad: dit is de nieuwe BMW M5 Touring in een wel heel originele camouflage.

Een BMW M5 is altijd iets bijzonders, maar een M5 Touring gaat daar nog net dat beetje over. Van de zes voorgaande M5-modellen kregen er namelijk maar twee een breakversie: de tweede (of E34) en de vierde (E60) generatie. Die waren ook telkens beperkt in oplage, want van de E34 M5 Touring werden er slechts 891 stuks verkocht terwijl de E60 het hield op 1.025 breaks. Het was met andere woorden altijd al moeilijk om een M5 Touring te krijgen… Maar kijk eens wat er nu onder de kerstboom van BMW M ligt?

Niet voor deze Kerst

Inderdaad: de gloednieuwe 5 Reeks krijgt terug een M5 Touring en die krijgen we nu beter dan ooit te zien… Of toch als je zijn knalrode camouflage weg denkt, dat helemaal in de sfeer versierd werd met alles van kerststerren tot rendieren en natuurlijk BMW M-logootjes. Dat inpakpapier doet zijn werk voorlopig best goed want veel details krijgen we nog niet te zien. Wel vallen de sportievere bumpers van de M5 op, net als zijn dakspoiler en zijn M-typische spiegelkapjes met extra vleugels. Verder is zijn vorm natuurlijk het belangrijkste van de hele teaser want dit is niet alleen de meest concrete blik die we al op de M5 mogen werpen hebben, maar ook op de nog niet onthulde breakversie van de reguliere 5 Reeks.

Verwacht om die reden ook niet dat BMW dat inpakpapier op Kerstmis van zijn nieuwe M5 Touring gaat scheuren. Zowel de M5-zonder-Touring als de Touring-5-zonder-M moeten eerst nog onthuld worden, dus dat maakt de combinatie van die twee een complete ver-van-je-bedshow… En zelfs na zijn lancering is de kans niet onbestaande dat dit zo zal blijven. BMW heeft het in bovenstaande video namelijk over een ‘M-List’ en de vraag wordt er meermaals gesteld of jij wel op die lijst staat. Dat doet ons alvast vrezen dat de breakversie van de aankomende M5 slechts voor een select publiek voorbehouden zal blijven, en dus opnieuw in een gelimiteerde oplage op de markt komt… We leren het ergens in de loop van volgend jaar.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws