Autonieuws: Varia

Ook Hyundai Veloster krijgt Belgisch prijskaartje opgespeld: vanaf 21.499 euro

Ook bij Hyundai België hebben ze even gerekend om een prijs te kunnen plakken op [de Veloster][1]. De *sportieve gezinscoup*é staat vanaf augustus bij de verdeler en moet minstens 21.499 euro opbrengen. Daarvoor krijg je een Lounge 1.6 GDI met manuele zesbak en 140 pk in de plaats. Een scherpe prijs, dat is zeker. Wie graag wat extra wil, kan voor het Style-niveau opteren. Deze versie kost je 23.499 euro maar hier krijg je standaard onder andere parkeersensoren, 18" velgen, cruise control, automatische airco bovenop de standaarduitrusting. [1]: https://autofans.be/content/hyundai-veloster-als-speelkameraad-voor-vw-scirocco

Is dat nog niet genoeg, dan biedt Hyundai nog twee packs aan, het Cool-pack (2.250 euro) met o.a. lederen zetelbekleding, zetelverwarming en sportief radiatorrooster, en het Techno-pack met navigatiesysteem, achteruitrijcamera, premium soundsystem en startknop. Naast deze mogelijkheden biedt Hyundai op alle versies vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, vijf jaar assistance en vijf jaar lang gratis check ups.

De Hyundai Veloster is bij lancering slechts beschikbaar in één motorversie. De wagen valt op vanwege zijn asymmetrische ontwerp. De rechterzijde telt twee deuren, terwijl de linkerzijde er slechts één heeft. Hoewel hij met 140 pk voldoende vermogen onder de kap heeft om andere coupés het leven zuur te maken. Toch ziet Hyundai hem niet als sportwagen pur sang, maar belichten ze ook de ruime koffer, die met neergeklapte achterbank tot 1.000 liter bagage aan kan.

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen