Hyundai sleet al 250 i30 N's in België

hyundai-i30-n-verkoop

Sinds december op onze markt, sinds december al +250 keer over de toonbank gevlogen. Hyundai is blij met de verkoop van haar i30 N. En wij ook, want elke verkochte hothatch is mee plezier op de openbare weg.

De i30 N mag dan wel onze "zegel van goedkeuring" hebben, de Zuid-Koraanse hothacht heeft nog een lange weg te gaan voor hij verkoopcijfers kan voorleggen die de Volkswagen Golf GTI in de kast heeft liggen. Alle begin is goed natuurlijk en de verkoop van de i30 N loopt als een trein. Zeker gezien de nichemarkt waarin de rappe knaap opereert. Bij Hyundai België zijn ze alvast meer dan trots dat het sinds december 250 exemplaren heeft verkocht.

Spelen we even advocaat van de duivel en gaan we er vanuit dat elke Hyundai-dealer er ook ééntje heeft gekocht (om in de etalage te zetten), dan heeft Hyundai nog steeds +160 i30 N's verkocht aan klanten, het merendeel daarvan met N Performance pack. Ook nog goed nieuws; gaan we er echt van uit dat alle 92 dealers er één binnen hebben gehaald, dan zal je binnenkort op de tweedehandssites interessante deals kunnen slaan. Om je een idee te geven, we vinden nu al i30 N Performance-modellen gaan voor de prijs van de reguliere i30 N. Amper 2 maanden na de lancering.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws