Autofans Videotip: Monteer eens een dak op je Bugatti Grand Sport

De ultieme cabrio, zo kan je de Bugatti Grand Sport wel samenvatten. Niet minder dan 1000 pk onder je rechtervoet en goed 1,7 miljoen dollar minder mee te sleuren in je portefeuille. De Grand Sport is beschikbaar met twee verschillende dakconstructies. Je krijgt een hardtop en een paraplu-dak. Die eerste is prima als je in de regen vertrekt of regen verwacht. Ben je echter onderweg en staat je hardtop nog in je gouden garagebox, dan moet je beroep doen op je paraplu-dak. Het monteren daarvan lijkt minder voor de hand liggend dan Bugatti je vertelt bij de aankoop ervan. Serious business of zijn de heren in kwestie niet al te snugger?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 15:37
afbeelding van Techno Patat

Eventjes de garage bellen dat ze een beetje uitleg geven :p? of er zit vast wel een lokale VW dealer die dit kan oplossen, aangezien VAG alle onderdelen recycleert :p!

Kheb zo ergens een foto gezien, ik weet niet meer waar, maar het was onder de achtervleugel van de veyron! En als je er onder keek zag je dat er een onderdeel aan het roesten was, en dat er een VW logotje opstaat... Da vraag je je toch af, moeten ze echt 1.7 mil vragen?

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws