Nieuwe autoshow voor Jay Leno

jay-leno-cars-batmobile

Autoliefhebber, -kenner én -bezitter Jay Leno hield zich na zijn populaire Tonight Show televisieprogramma voornamelijk bezig met zijn YouTube kanaal Jay Leno's Garage. Nu lijkt hij echter terug een eigen televisieprogramma te krijgen, en wel eentje over auto's.

Jay Leno weet niet alleen van presenteren, hij kan ook met een ongekende passie over de wagens te vertellen, in veel gevallen omdat hij de wagens ook echt zelf bezit. Zo heeft de 64 jarige ex-presentator niet alleen een Bugatty Type 57 uit 1937 maar ook een Bentley 8 Liter, een Lamborghini Miura P400S en een McLaren F1. En dan zijn we nog niet eens in de helft, want in totaal heeft hij maar liefst 130 wagens en 93 moto's.

De autoliefhebber in hart en nieren krijgt nu dus waarschijnlijk terug een eigen televisieprogramma op CNBC, en nog beter: het zou over auto's gaan. Meer informatie is er voorlopig nog niet bekend, want de gesprekken tussen Leno en CNBC zijn nog volop aan de gang. Wij hopen alvast dat een van onze favoriete Youtube kanalen - Jay Leno's Garage - er niet onder zal lijden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws