Genève: Range Rover Westminster Limited Edition & Freelander 2 facelift

Land Rover komt in Genève over de brug met twee nieuwe edities, de Range Rover Westminster Limited Edition en de nieuwe Freelander 2. Die eerste, de Range Rover TDV8 Limited Edition zal in maart verschijnen in de UK en dat in slechts 300 exemplaren. Als je niet voldoende hebt op het vlak van uniek zijn met die editie, kan je je beperkte serie het Westminster-pakket meegeven. Daarvoor krijg je 20" Diamond Turned wielen, design-pakket voor het exterieur en exclusieve stalen pedalen.

 

Daarnaast stellen ze ook hun nieuwe Freelander voor, die zou in 2010 dienst moeten doen om het huidige model te vernieuwen/vervangen. Deze Freelander-facelift zal standaard de start-stop technologie meekrijgen op alle TD4-e diesel modellen. De Freelander TD4 zou een CO2 uitstoot van 179 gram/km voor haar rekening nemen.

Land Rover staat naast off-road ook voor luxe, zoals het een Britse wagen betaamt. Zeven airbags kunnen je in het slechtste geval assisteren in het botsen. Verder vinden we binnenin het Roll Stability Control systeem, de Dynamic Stability control, hands-free telefoon integratie systeem, bluetooth, Alpine In-Car entertainment en verwarmde kopsteunen.

 

via worldcarfans

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
maxim 15:58
afbeelding van maxim

heb westminster al gezien op straat

Gilliam 16:29
afbeelding van Gilliam

Blijft echt een pareltje en mijn perfecte auto :) Ik had toch een gefacelifte sport en discovery 3 verwacht op dit salon...héél erg jammer

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws