De drie duurste wagens van het salon

Bugatti Chiron

We houden even de concept-wagens en racewagens buiten deze lijst, want die dingen zijn nu eenmaal onbetaalbaar. Maar welke wagens doen de bankrekening het meeste pijn op het autosalon?

Geld maakt niet gelukkig, maar huil je liever in de bus of in één van deze supercars? Hier drie van de duurste wagens die het autosalon van Brussel heeft te bieden. Breek dat spaarvarkentje maar open, verkoop al je eigendommen en je lever en misschien komen we dan in de buurt.

Bugatti Chiron

Naast immense kracht -1.500 pk-, immense acceleratie -0 naar 100 km/u in 2,5 seconden- en immense luxe hangt er ook een immens prijskaartje aan. Exclusief btw kan je rekenen op 2.4 miljoen euro.


RUF CTR 3

RUF CTR 3

Een getunede Porsche 911 die een krachtkuur tot ruim 700 pk heeft gekregen. De prijs van deze hyper-exclusieve sportwagen is geschat op ongeveer 600.000 euro. Peanuts tegenover de Bugatti.


Ferrari 340 America Ghia

Ferrari 340 America Ghia

Dat klassieke Ferrari ’s extreem veel geld kunnen opbrengen, was al langer dan vandaag geweten. De prijs van deze Ferrari 340 America Ghia wordt enkel gegeven aan mogelijke klanten, dus reken maar op heel veel. Na wat internetspeurwerk zijn we op een veilingsite terecht gekomen die een bedrag van om en bij 7,2 miljoen euro wisten aan te geven.


Eervolle vermeldingen

Maserati Mostro

Er zijn nog prijsbeesten terug te vinden op het autosalon van Brussel. Maar net niet voldoende om deze lijst te halen. Hierbij denken we aan de Invicta S33 Low Chassis -alweer heel wat zoekwerk verder: ongeveer een 550.000 euro-, de Rolls Royce Cullinan, Dawn en Ghost, de McLaren 720S Spa 68, Lamborghini Huracan Performante, Aston Martin DBS Superleggera, Ferrari 812 Superfast en de “toch wel lelijke” Maserati Mostro by Zagato, die tot 5 stuks gelimiteerd werd en ook als concept de wereld is ingestuurd.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws