Lexus verveelt zich nog steeds, doet aan origami

Lexus Origami

Dat Lexus de wereldwijde pandemie zo beu is als een 16-jarige puber die klaar was voor een festivalseizoen vol avondjes tent-Twister. Na het tatoeëren van een een auto besluit het nu origamifiguurtjes te vouwen. Wil iemand Lexus alsjeblieft toelaten in zijn bubbel!

Nu zowat alle autosalons, presentaties en evenementen zijn afgeschaft weet Lexus duidelijk geen blijf met zichzelf. Het Japanse merk zoekt dan ook halsstarrig naar nieuwe hobby's om haar tijd te vullen. Na een UX onder handen te nemen met een tatoeagepistool, spitst het zich nu toe op de edele kunst van origami. Je weet wel, figuurtjes van papier vouwen.

Juf Sonja

Haar nieuwe hobby zendt Lexus - zoals het een goede influencer betaamt - uit via verschillende socialemediaplatformen om zo kijkers te betrekken in het verhaal via leuke activiteiten en doe-opdrachten. Kijk, het is al sinds het vierde leerjaar met juf Sonja geleden dat we zo opgewekt aangespoord werden om mee te doen aan iets ridicuul.

Lexus Origami

Hoe dan ook, volgens het Japanse merk is het Lexus Creates-initiatief een contentreeks waarmee ze vakmensen in de spotlight wil zetten. Zo wordt voor de eerste aflevering origamikunstenares Coco Sato opgetrommeld die de kijker de vaardigheden van het vouwen bijbrengt. Te beginnen bij een kat, gevolgd door een blad en dan een ingewikkeldere vlinder... Oké, kan iemand dringend vragen of alles oké is met Lexus?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws