Jeep lanceert exclusieve Jurassic Park-stickerset voor Wrangler en Gladiator

Jeep Wrangler Jurassic Park stickers

30 jaar geleden kwam de allereerste Jurassic Park-film uit, met een opmerkelijke bijrol voor de Jeep Wrangler. Omdat een marketingafdeling nu eenmaal niet stilzit, lanceert Jeep nu een exclusieve stickerset op je Wrangler of Gladiator geheel in thema op te tooien!

De Jeep Wrangler YJ Saraha is de correcte naam van de auto’s waarmee de medewerkers van John Hammond rondreden in de allereerste Jurassic Park (1993). De film is sindsdien in het collectieve geheugen gegrift en viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Reden genoeg voor Jeep om een stickerset uit te brengen waarmee je je Wrangler – of Gladiator – de look and feel van zo’n Jurassic Park-mobiel kunt meegeven.

Jeep Wrangler Jurassic Park stickers

Beperkt tot 100 genummerde stuks

Helemaal conform het origineel zijn de zelfklevers weliswaar niet, maar elke voorbijganger snapt wel meteen de verwijzing. De stickerset bestaat uit zelfklevers voor de motorkap, de voorvleugels, de portieren en een extra accentje voor de versnellingsbak en transferbak. Elke set is bovendien uniek: net als de Wranglers uit de film zijn ze genummerd, van 00 tot en met 99.

Dat betekent dus dat Jeep in totaal 100 stickersets produceert, die combineerbaar zijn met Wranglers vanaf 2018, de Wrangler 4xe vanaf 2021 en Gladiators vanaf 2020. De stickerset kost 550 dollar voor Jeeps zonder transferbak en 650 dollar voor Jeeps met. Je raadt het dus al: de zelfklevers zijn alleen voorbehouden voor de Noord-Amerikaanse markt...

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws