Gumpert lijkt gered

Deze zomer konden we spijtig genoeg nog berichtten over de financiële problemen bij de Duitse supercar bouwer Gumpert. Nu lijkt er een lichtpuntje aan de hemel zijn gekomen.

Eind augustus dit jaar moest Gumpert insolventie aanvragen. Afgelopen maanden hebben meerdere potentiële investeerders zich gemeld bij de curator, zo weet een werknemer van Gumpert te vertellen aan De Telegraaf. In de week van 15 oktober werd er een beslissing genomen over wie Gumpert gaat overnemen.

Meer details zijn er nog niet bekend, deze zal Gumpert binnenkort zelf vrijgeven in een officieel persbericht. "Momenteel kunnen we nog niets zeggen over het toekomstperspectief van Gumpert", aldus de woordvoerster van de supercar bouwer. Eerder genoemde werknemer gelooft er alvast in, "de Apollo zal voortleven!" voegde hij nog toe aan het interview.

(foto door Yannick Degroeve)

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:46
afbeelding van Techno Patat

Feest! Want een supercarmaker die een auto kan maken met zulke spec's en zo een bruut uiterlijk kan niets anders dan respect afdwingen! Al zullen ze nog wel een 'boulevard proof' model moeten uitbrengen om winst te maken! Want de appolo is echt niet galant op de zoveelste rijkeluisboulevard! En lets face it: op veel andere plekken komen de Pagani's en Koeningsegg's der deze wereld niet...

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws