Zo ziet de Volvo V40 R-design er uit

Als Volvo een nieuw model lanceert is het altijd uitkijken naar het R-design. Dat wachten voor de V40-variant wordt vandaag beloond met de bekendmaking van de eerste beelden.

Volvo maakt nog voor de officiële voorstelling in Parijs de beelden van haar V40 met R-design bekend. Dat pakket houdt geen motorische of technische updates in en houdt het bij een optische aanpak. De V40 ziet er in zijn standaard-trim al prima uit, maar mocht je over het budget beschikken om het R-design aan te vinken op de optielijst, dan lijkt de keuze ons duidelijk. In het pakket zitten dikke vijfspaaks-velgen, agressievere bumpers, sideskirts en nieuwe elementen in het interieur.

Binnen twee weken hebben we de live-beelden en zal Volvo alle details bekend maken.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:58
afbeelding van Techno Patat

Lol, ik heb nu pas door dat je comments bij de galerij niet bij het artikel staan! Kben hier nu al een halve minuut aan het kijken van! Huh, mesoerrie had roch iets gezegd over die v40 :P!

Ot: toch zot wat die r-design kitjes doen he! Naar een S60 met die kit kijk ik nog altijd om, ook al is het wss een D3! Veel te schone bakken, en dat gaat voor deze weer op!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws