Audi doet voortaan aan thuisleveringen: Audi Home Delivery-service

Audi thuisleveren

Vind je het ook vervelend dat PostNl zowat alles aan je voordeur kan leveren behalve auto's? Dan moet je voortaan bij Audi gaan shoppen. Want voor de luttele prijs van 300 euro komen ze je splinternieuwe auto met vier ringen in de grille aan je voordeur afleveren.

Natuurlijk voelt dat moment heerlijk wanneer je voor het eerst thuis komt met je gloednieuwe Audi en alle buren jaloers door de ramen turen. Weet je wat nog beter voelt? Wanneer je buren moeten aanschouwen hoe Audi persoonlijk je nieuwe auto komt afleveren aan huis. Dat kan vanaf nu - particulier of zelfstandige - en dat voor een vaste prijs van 300 euro.

Op (bijna) het hele gamma

Audi noemt de dienst alvast de "Audi Home Delivery-service" en wil met de gepersonaliseerde leveringen aan huis de beleving nog wat verder verhogen. Klanten mogen zelf de dag en het tijdstip kiezen van levering - zodat je zeker bent dat de buren thuis zijn. Naast het afleveren van de auto, krijg je ook een uitgebreide uitleg over je nieuwe Audi. Zodat je niet voor schut staat wanneer je 'm niet in gang krijgt de dag erna.

Audi thuisleveren

Initieel biedt Audi deze dienst aan voor 300 euro op modellen Q4 e-tron, Q8 e-tron, e-tron GT, Q5, Q7, Q8, A6, A7 en A8. Waardoor je enkel nog zelf een A1, A3, A4 of Q2 moet gaan afhalen bij de dealer. Of - gek genoeg - alle producten van S en RS. Audi België gaat in zee met Mobvious, een nieuwe afdeling van D’Ieteren voor de aflevering. Verwacht hetzelfde concept dus hoogstwaarschijnlijk binnenkort bij Skoda en co!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws