Vet of fout?: Range Rover Sport Stealth Pack

Range Rover Stealth Pack

Is de Range Rover Sport nog niet sinister genoeg voor je? Dan kan je voortaan voor het "Stealth Pack" opteren. Daarmee wordt de forse SUV uitgedost met een matgrijze lakleur die af-fabriek een satin beschermfolie krijgt tegen krassen.

Met de Range Rover Sport SV heeft Land Rover een nieuwe krachtpatser in zijn gamma. Al begrijpen we dat niet iedereen het budget heeft voor zo'n volbloed atleet met 635 pk onder de kap. Land Rover doet nu een duit in het zakje en geeft je de kans om een Range Rover Sport Dynamic SE uit te rusten met het Stealth Pack. Waardoor je "banale" Range er plots uit ziet als een pure maffiosibak!

(Kleine) primeur

Het effect van het Stealth Pack spreekt voor zich: je Range Rover Sport zo sinister mogelijk krijgen. Zo worden alle chromen accenten vervangen door exemplaren in glanzend zwart en is de koetswerkkleur voortaan Carpathian Grey Satin. Daar stopt de pret niet, want het koetswerk krijgt af-fabriek een satin beschermfolie om de auto te beschermen tegen krassen. Het is voor het eerst dat Range Rover dit aanbiedt op een model.

Range Rover Stealth Pack

In het interieur kunnen klanten het donkere thema voortzetten met zetels in geperforeerd Windsor-leder in Ebony of als alternatief kiezen voor Light Cloud. Beide kleuren worden gecombineerd met interieurafwerking in Natural Black houtfineer. Wel zin in zo'n blacked out range? Dan moet je wel even met 11.744 euro over de boeg komen bovenop de basisprijs van een Rover Sport Dynamic SE. Oef.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws