Hij komt - Niet de Sint, wel de Nissan Juke-R

Het kon haast niet anders. Toen de Britse divisie van Nissan op de proppen kwam met het Juke-R project kon Nissan rekenen op enorm veel media-aandacht waarin enkel lofbetuigingen werden neergepend. Niet onlogisch dus dat de Japanners het Juke-R project een staartje geven. Vandaag maakt de Britse topman van Nissan bekend de Juke-R in gelimiteerde productie te nemen. Over aantallen wil hij niets kwijt, maar er zou sprake zijn van slechts twintig stuks... nog steeds erg exclusief dus. Nog beter wordt het wanneer de V6 onder de kap niet de 485 pk variant wordt die wij reden, wel de nieuwste variant met 550 pk, daarmee wordt de Juke-R nog steviger. De prijs zou schommelen rond de 150.000 euro.

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 17:48
afbeelding van Yvesw

Euhm... Koreanen? Wat hebben die hiermee te maken? Of bedoel je <a href="http://blog.wtfconcept.com/wp-content/uploads/2012/04/north-korean-cartm...? ;)

Yannick Degroeve 18:41
afbeelding van Yannick Degroeve

ja heel maf dat ze dat effectief gaan doen... gaat wel INSANE zijn met die 550pk... ik dacht echt
dat ze die 550pk er niet hadden ingestoken omdat hij dan sneller was dan de GT-R...

ben écht razend benieuwd naar zoiets op het TopGear Test track! (of de straten van Wijnegem)

Techno Patat 19:06
afbeelding van Techno Patat

Haha, ik vind het geniaal dat ze het in productie brengen! Maar ik hoop dat er nu niet WEER zo een mediastorm er rond komt! 1tje was epic en genoeg! En als ik he' irl ga zien ga ik lopen kwijlen! Maar weer elke journo er mee laten filmpjes maken gaat tegen steken!

Yvesw 19:42
afbeelding van Yvesw

@Patat: Zwijg jong! Wij moeten ook al genoeg naar al die rijtesten van Alfa's kijken! :p
Dit ding is EPISCH en verdient zijn aandacht... Het is ver gekomen dat merken als Nissan (met dan zelfs een Juke) spannend nieuws brengen in autowereld. Serieuze wake-up call voor "spannende" merken zoals Porsche...

Yvesw 22:35
afbeelding van Yvesw

Sommige tongen spreken trouwens over een prijs van rond de €450.000 (Ja Mesoerrie, ik heb de Nissan dealer al opgebeld :p). Zou ik een spijtige zaak vinden... De prijs van 2 GT-R's valt nog te rechtvaardigen (ze moeten er toch bijna een hele GT-R in verwerken) maar niet meer... Dan kan je het beter zelf bricoleren!

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws