Autonieuws: Varia

Rolls-Royce Cocktail Hamper: Voor de perfecte uptown gin-tonic

Ook voor mensen met geld te over is het binnenkort kerstmis. Dat die geen pakketje van een webwinkel met blauw ventje onder de boom leggen mag wel duidelijk zijn. Daarom introduceert Rolls-Royce de Cocktail Hamper, een overdreven luxueus cocktailmandje om de ultieme rijkeluisdrankjes te maken.

Omdat tegenwoordig het plebs ook het genoegen heeft om champagne te kunnen kopen, moet je als rijkaard op zoek naar iets anders. Nu zelfs het gepeupel de gin-tonic heeft ontdekt lijken er geen zekerheden meer te zijn in het leven. Of toch? Want plots is daar Rolls-Royce met deze cocktailmand, een draagbare doos waar Rolls-Royce maar liefst twee maanden aan bouwt.

De Nolet's Reserve Dry Gin zal je nog zelf moeten meenemen, maar verder krijg je wel een uniek - nu ja, op 15 stuks gelimiteerde - stuk gemaakt van Amerikaans walnoothout en hoogwaardig leder. Binnenin zit alles van een stampertje over fijne katoenen servetten tot een ijsemmer. Glazen, die kunnen natuurlijk ook niet ontbreken, die komen van kristalbedrijf Theresienthal die maar liefst een maand werken aan de glazen. Of je cocktail daardoor beter smaakt...

Image
rolls-royce-cocktail
Image
rolls-royce-cocktail

Reactie toevoegen

Je moet ingelogd zijn om reactie te plaatsen.

Inloggen