ALD lanceert online showroom voor tweedehands leasewagens

Leasingspecialist ALD Automotive lanceert een platform om de ex-leasewagens aan de man te brengen. Op ALD Carmarket kan je gaan shoppen in het ALD 2life Lease-aanbod, zowel zelfstandigen als bedrijven.

Het ALD 2Life Lease-aanbod slaat aan bij bedrijven en zelfstandigen en dat wil ALD wat meer in de verf zetten door het aanbod op een online platform tentoon te spreiden. Via ALD Carmarket kan je als toekomstige bestuurder vanuit je thuiswerkbureau een kijkje nemen naar je volgende auto op foto en tegelijk ook gegevens als kilometerstand, opties en bouwjaar weergeven. Geen rekenmachine nodig, want ALD toont direct de maandelijkse leaseprijs voor de ALD 2life Lease-wagens.

flexibeler leasen

Het voordeel aan zo'n tweedehands leasewagen is dat je er geen maanden op hoeft te wachten. ALD maakt zich sterk dat de wagen van je keuze binnen de 15 dagen beschikbaar is. Ook de contractduur van de ALD 2life Lease-wagens is korter, zodat je sneller eens van wagen kan veranderen. Het leasebedrag van de wagens ligt gemiddeld ook 20 procent lager, want de eerste lease-rijder heeft natuurlijk de grootste prijsdaling al weggeslikt. ALD ziet in deze formule de ideale keuze voor KMO's en start-ups maar ook voor grotere bedrijven die met een cafetariaplan werken.

De wagens uit het ALD 2life Lease-aanbod zijn gemiddeld 2 jaar oud en hebben 32.000 kilometer op de teller. De meerderheid bestaat voorlopig nog uit benzinewagens maar er zijn ook steeds meer hybride en elektrische wagens in het aanbod, de trend van de huidige markt volgend. De Volvo V40, BMW 1, Ford Fiesta en Renault Grand Scenic zijn enkele van de populairste modellen.

Zelf even rondneuzen in de ALD Carmarket doe je hier.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws