Polestar laden? Prime Video kijken!

Prime Video in Polestar en Volvo

Wat Tesla kan, moet Polestar ook kunnen. Toch?

Polestar heeft een nieuwe app toegevoegd aan het infotainmentsysteem van zijn Polestar 2. Dat systeem is gebaseerd op Android Automotive, waardoor je binnenkort Prime Video kunt downloaden uit de Google Play-store. Dat betekent dat je nu ook films en series kunt streamen terwijl je je Polestar 2 aan het opladen bent.

Ook Volvo

Voor de zomer introduceerde Polestar ook al de YouTube-app in de Google Play-store voor zijn infotainmentsysteem. Daarnaast biedt het Android Automotive-systeem ook plaats aan apps zoals Waze, EasyPark en A Better Routeplanner. De constructeur geeft mee dat dezelfde apps ook standaard beschikbaar zullen zijn in de nieuwe modellen, de Polestar 3 en 4.

Prime Video in Polestar en Volvo

Ook concerngenoot Volvo introduceert Prime Video in zijn modellen die het Android Automotive-systeem gebruiken. Dat zijn in eerste instantie de Volvo C40 en XC40 Recharge, maar ook de nieuwe EX30 en EX90. In tegenstelling tot Polestar moesten de Zweden nog wachten op YouTube-integratie in hun infotainmentsysteem, maar dat zou er volgens Volvo binnenkort eindelijk aan moeten komen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws