Vacature van de dag: FEBIAC zkt. autofan met passie voor cijfertjes

Febiac vacature 2024

Zin om het Belgische autolandschap mee vorm te geven? Dan kan je altijd over auto’s gaan wauwelen zoals wij… Of je gaat gewoon werken bij de bron. FEBIAC is namelijk op zoek naar een Automotive Database Specialist en voor je ’t vraagt: dat is zo’n beetje de persoon die ons van cijfers over de sector voorziet.

Zeg je FEBIAC, dan zeg je Brussels Motor Show… Maar dat niet alleen. Vorig jaar sloeg ons geliefde Autosalon bijvoorbeeld een jaartje over dus denk je dan dat zijn organisator twaalf maanden lang met z’n vingers heeft zitten draaien? Welnee, want daarnaast is de Fédération Belge des Industries de l’Automobile et du Cycle — of iets in die zin — ook dé bron voor informatie over de Belgische autosector en dan vooral voor cijfertjes. Elke keer wanneer wij bijvoorbeeld cijfertjes melden over de auto’s die in de afgelopen maand, het afgelopen kwartaal of het afgelopen jaar ingeschreven zijn, komen die cijfertjes van FEBIAC. En jij kan misschien wel één van de mensen worden die die cijfertjes… euh… becijfert.

Waakhond der Autogegevens

FEBIAC is namelijk op zoek naar een Automotive Database Specialist of, in mensentaal, een autoliefhebber met oog voor detail. Als Automotive Database Specialist word je dan ook de nieuwe waakhond van FEBIACs enorme gegevensbestand. Dat bevat alle denkbare informatie over alle automodellen die op onze markt verkocht worden — en volg je ’t nieuws een beetje, dan weet je dat dat gegevensbestand anno 2024 in sneltempo groeit. Dat ook niet alleen want door middel van modeljaarupdates, facelifts, generatiewissels en wat sporadische EU-inmenging verandert die informatie ook om de haverklap. Aan de Automotive Database Specialist dus om zo’n zaken op te merken en aan te passen want jawel: het voltallige autojournaille rekent op u.

Schrik jij niet weg van die cruciale verantwoordelijkheid, speek je bovendien een mondje Nederlands en Frans en ben je toevallig ook nog eens in de markt voor een nieuwe job? Dan moet je toch echt eens met de dames en heren bij FEBIAC gaan praten. Beginnen doe je door te solliciteren via het contactformulier op febiac.be/jobs. Succes ermee, en je hoort ’t wel als we ooit eens vragen hebben over je cijfertjes.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws