Autosalon vanuit je zetel 2021: de nieuwigheden van Opel

Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je welke nieuwigheden Opel het afgelopen jaar onthulde.

Het afgelopen jaar hebben we allemaal binnen gezeten, al werkten automerken naarstig verder aan de verjonging van hun aanbod. Bij Opel werd dat - verrassing! - elektrisch en plug-in hybride.

Want Opel lanceerde het afgelopen jaar twee elektrische voertuigen en twee plug-in hybrides. Die plug-in hybrides waren dan wel beide van hetzelfde model, de Grandland X. Deze SUV krijgt een plug-in hybride versie die de voorwielen aandrijft en eentje die de vier wielen bezig houdt. De andere nieuwigheid was misschien wel de grootste sinds lang voor Opel. De Corsa-e is de elektrische stadswagen van Opel. Verder dacht Opel ook aan de bedrijfswagenrijders door de elektrische Vivaro-e op de markt te brengen.

Deze trend zet zich in 2021 nog voort, zo krijgen we nog de Zafira-e Life als personenwagenversie van die elektrische Vivaro. Ook de nieuwe Mokka wordt dit jaar nog bij de dealers verwacht, net als zijn elektrische broertje, de Mokka-e. Ook van de vernieuwde Opel Combo volgen elektrische versies in zowel de Cargo-versie voor de bakker als de Life-versie voor de gezinnen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws