Nu écht: elektrische Porsche Macan wordt nog deze maand onthuld

Porsche Macan onthulling teaser 2024

Het wachten is bijna voorbij: de elektrische Porsche Macan is nu echt klaar voor zijn onthulling. De Duitsers hebben namelijk nog een laatste teasertje van de aankomende EV de wereld in gestuurd maar het is niet zozeer die foto zelf die ons bezig houdt. Zo maken ze voor het eerst ook een lanceringsdatum bekend.

Dat de elektrische Porsche Macan eraan komt, weten we op zijn zachtst gezegd al langer dan vandaag. Zo moest de EV eigenlijk al in 2022 het levenslicht zien maar werd zijn ontwikkeling geplaagd door de ene na de andere vertraging. Tot overmaat van ramp zou de Macan EV ook nog eens moeten wachten tot nadat Audi zijn technisch verwante Q6 e-tron gelanceerd had, maar die verbintenis lijkt Porsche nu van zich af geschud te hebben.

Haasje-over met Audi

Zo heeft Porsche op zijn internationale website eindelijk een datum gekleefd op de onthulling van zijn elektrische Macan, en die datum is allesbehalve veraf. Het doek gaat er namelijk officieel af op 25 januari 2024 of, zoals ze dat dan noemen, volgende week donderdag. Daarmee lijkt de Porsche zijn PPE-platformgenoot bij Audi, de Q6 e-tron, dus een paar maanden voor te gaan zijn aangezien diens lancering sinds de laatste vertraging alweer opgeschoven werd naar maart van dit jaar… En neem het ze in Stuttgart maar eens kwalijk; wij zouden er ook niet op blijven wachten.

Porsche Macan onthulling teaser 2024

De aankondiging gaat gepaard met alweer een teaserafbeelding, maar veel interessants valt daarop eigenlijk niet te zien. Zo tonen de Duitsers duidelijk een stukje achterlicht maar na twee jaar aan plaagplezier weten we natuurlijk al perfect wat we mogen verwachten van de elektrische Macan. Heb je toch een opfrissertje nodig, dan verzamelden we vorige week nog alles wat we al weten over de Macan EV voor je in één uitgebreid artikel. De rest van de informatie krijgen we dus te horen op donderdag 25 januari.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws