Officiële trailer van Gran Turismo-film toont natte droom van iedere gamer [VIDEO]

Gran Turismo film 2023 trailer

Speel je graag racegames, dan beeld je je waarschijnlijk wel eens in dat je écht achter het stuur van die virtuele bolides zou zitten. Precies dat overkwam een jonge Brit, en dat is reden genoeg voor Gran Turismo om er een langspeelfilm rond te schieten. De officiële trailer geeft alvast een voorsmaakje…

Zegt iemand ‘Gran Turismo’, dan denk je waarschijnlijk ofwel aan de bekende racespelletjes voor de Playstation ofwel aan het plompe broertje van de BMW 5 Reeks: de 6 Reeks Gran Turismo. Binnenkort komt daar echter nog een derde gedachtegang bij, want dan verschijnt er voor het eerst sinds autoheugenis een Gran Turismo-film in de cinemazalen. Met die BMW heeft dat allemaal niks te maken, maar met de Gran Turismo-games wel.

Van gamer tot racepiloot

Het Gran Turismo-team heeft namelijk de officiële trailer van hun eerste film online gezwierd, en daarin worden we warm gemaakt voor het waargebeurde verhaal van een jonge gamer. Die Jann Mardenborough schopte het van bankhanger tot racepiloot door deel te nemen aan de Nissan GT Academy van 2008. Hij won de virtuele wedstrijd, en als prijs kreeg de gamer een stoeltje in een échte Nissan GT-R van het fabrieksteam. De rest van Mardenboroughs Wikipedia-pagina laten we even voor wat het is om spoilers te vermijden, maar aan onderstaande trailer kan je alvast zien dat het vervolg van zijn leven vol privéjets, verslagen Lamborghini’s en natuurlijk vrouwelijk schoon zit.

Het filmpje toont ook een aantal van de acteurs aan het werk, en dat zijn niet de minste. Zo mogen kijkers rekenen op een portie Orlando Bloom terwijl David Harbour het bevechten van monsters in Stranger Things even staakt om afgematte gamertjes moed in te schreeuwen. Tussen één van die gamers zit dus Jann Mardenborough, vertolkt door een tot hiertoe onbekende Archie Madekwe. Hoe die het ervan af brengt, zie je op het grote scherm vanaf 11 augustus 2023.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws