Opel Corsa Electric Yes gaat onder de 30.000 euro

Opel Corsa Electric Yes info belgie

Opel snijdt flink in de prijs van de elektrische Corsa met de introductie van de Corsa Electric Yes. Die is flink uitgerust maar ziet zijn prijs toch tot onder de 30.000 euro zakken. Na de Vlaams EV-premie spreken we zelfs over een prijs van minder dan 25.000 euro. Yes of Corsa, Opel!

Wandel je momenteel de configurator in van de elektrische Corsa, dan zal je een prijs van minimaal 36.700 euro tegen het lijf lopen. Deze maand komt daar nog stevig verandering in met een nieuwe uitvoering. Zeg hallo tegen de Corsa Electric Yes!

GS-bodkit, parkeersensoren incluis

Wie verwacht dat het hier over een compleet kale Corsa gaat, is er trouwens aan voor de moeite. Want hoewel de prijs onder de 30.000 euro zal duiken, krijg je steevast een GS-bodykit, Rekord rode koetswerkkleur en zwarte accenten op dak, spiegels en 16-duims velgen. Geen paniek, je Corsa Yes Edition valt ook in andere kleurtjes te bestellen.

Opel Corsa Electric Yes info belgie

Binnen krijg je stoffen sportstoelen en rode en witte accenten. Om zeker te zijn dat je geen eurocent te veel hebt betaald voor je Corsa Electric prijkt er met trots een #YES-badge op het dashboard. Zaken zoals keyless start, parkeerhulp, Android Auto/ Apple CarPlay en airco zijn compleet standaard op deze gelimiteerde uitvoering.

Tot 357 km range

Het gaat hier trouwens over de recent opgefriste Corsa Electric (die voordien door het leven ging als Corsa-e). Daardoor krijg je een grotere batterij van 50 kWh (46.3 kWh bruikbaar) die het in ideale situaties tot 357 km ver schopt. Voorin zorgt een 136 pk en 260 Nm sterke elektromotor voor de vort.

Opel Corsa Electric Yes info belgie

Met zijn uitrusting en lager prijskaartje wil Opel duidelijk klanten verleiden voor de Renault 5 E-Tech zich in het segment komt wurmen. De strijd tussen de betaalbare elektrische stadswagens lijkt alvast geopend, met ook de Citroën ë-C3 die smeekt om aandacht.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws