MOW veilt kunstborden voor het goeie doel

catawiki-rondpunt-warmsteweek2017

De Warmste Week komt er weer aan bij Studio Brussel, en dat betekent dat iedereen weer een bijdrage wil gaan doen voor het goeie doel. Mobiliteit en Openbare Werken veilt daarom verkeersborden, al werden die eerst tot kunstobject verheven.

Een dertigtal kunstenaars werd aan het werk gezet om een verkeersbord om te vormen tot een kunstig object. Het gaat om de borden met de maximumsnelheidsaanduiding van 70 kilometer per uur. Waarom die? Sinds Vlaanderen van 90 naar 70 is gegaan voor de algemene snelheidsbeperking op gewestwegen, is er een overschot van die 70-borden.

Onder de noemer "Kunst van de Baan" worden de werken nu geveild. Bieden kan nog tot 22 december. Naast een aantal minder bekende maar daarom niet minder knappe kunstenaars, vind je er ook werken van onder andere Jeroom, Zaza, Tom Liekens en Peter Vermandere. Voor die werken moet je intussen echter al wat dieper in je buidel tasten. Bieden kan je hier

De opbrengst van de veiling gaat naar Rondpunt vzw, een vereniging die verkeerslachtoffers begeleidt in hun revalidatie.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités