Configureerplezier: stel de Lamborghini Revuelto van je dromen samen

Lamborghini Revuelto configurator 2023

Half miljoentje op overschot? Dan weet je misschien wel precies wat je daarmee gaat doen sinds Lamborghini zijn Revuelto onthulde. Ook als dat niet zo is, mag je echter dromen. De Italianen hebben de supercar namelijk in hun configurator geplaatst, en daar kan je gratis en voor niks je eigen exemplaar samenstellen.

Vorige week ging bij Lamborghini het doek van de Revuelto, de eerste hybrideauto van het merk. Stel je daarbij echter geen mak lammetje à la Toyota Prius voor, want de Revuelto moet met zijn 1.015 pk’s en zijn atmosferische V12-motor op geen enkel vlak onderdoen voor de Aventador die hem voorging. Dat geldt ook voor zijn uiterlijk, en daarmee kan je nu naar hartenlust experimenteren vanuit je luie zetel.

Schandalig groen

Lamborghini heeft de Revuelto namelijk in zijn configurator geplaatst, waardoor iedereen los van loon nu vrij is om de Lambo van zijn of haar dromen samen te stellen. Daarbij krijg je de keuze uit zowaar zeven verschillende gamma’s aan kleuren en zelfs evenveel tinten voor de remklauwen, terwijl de velgen zich beperken tot drie designs. Verder kan je ervoor kiezen om de sierelementen in het mat- of glanzend zwart te draperen, en binnenin krijg je de keuze uit leer of microvezel met desgewenst contrasterende stiksels… Je merkt het al: de kans is klein dat er ooit twee identiek dezelfde Revuelti van de band zullen rollen.

Lamborghini Revuelto configurator 2023

Traditioneel als we zijn kozen wij voor een buitenkleur in Verde Scandal — noem het gerust ‘schandalig groen’ — met titaniumgrijze velgen en remklauwen in Arancio-oranje. Dezelfde kleurencombo trokken we door in het interieur, waar we onze denkbeeldige passagier trakteerden op het extra display, zetelverwarming en natuurlijk optionele bekerhouders voor onderweg. Liever een andere combo voor jouw Revuelto? Dan vind je hier je weg naar de Lambo-configurator maar wees voorzichtig voor je ergens op klikt, want prijzen worden niet weergegeven…

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités