Porsche op het Autosalon Brussel 2014: première voor de Macan

Bij Porsche hebben ze een Europese primeur voor het autosalon van Brussel. De Macan, de kleine broer van de Cayenne, beleeft er zijn debuut, naast de 911 Turbo S Cabriolet.

Twee Europese premières dus, maar zelfs al had Porsche niets nieuws om te laten zien, dan zou er nog genoeg volk op de stand van het exotische merk staan. Behalve de Macan - die er staat als S en als Turbo - en de 911 Turbo S Cabriolet heeft Porsche ook de Belgische premières van de Carrera 4, de 911 GT3 en de Panamera S e-Hybrid.


Special Editions

Voor de liefhebbers van de speciale series zijn er nog 911 Carrera S "50th Anniversary Edition" en de Platinum Edition van de Cayenne, een versie die onder andere 19 inch Cyenne Design II velgen met gekleurd logo, privacybeglazing, zelfdimmende achteruitkijkspiegel, bi-xenonkoplampen, Servotronic Plus en parkeersensoren voor- en achteraan omvat. Ook is het Porsche Communication Management-systeem (PCM) met navigatiemodule standaard.

Geen 918 Spyder

De 918 Spyder is nog niet te zien op de stand van Porsche maar die kan je - in prototypevorm - gaan bekijken op de Porsche Heritage-tentoonstelling in Autoworld, waar je ook heel wat legendarische Porsche kan zien.

Porsche is te vinden in Paleis 12, de hal van de supercars. Alle praktische informatie vind je in ons overzichtsartikel.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités