Ford neemt opgefriste Focus ST mee naar Goodwood

ford-focus-st-facelift

Nu de Focus begin dit jaar een facelift kreeg, is het ook tijd voor een opgefriste ST-versie. Die zal worden voorgesteld op het Goodwood Festival of Speed aankomend weekend.

Veel details zijn er nog niet beschikbaar, al krijgen we wel al een teaserfoto en -video voor het netvlies geworpen. Op de foto zien we de herwerkte, slankere koplampen van de reguliere Focus. Ook opvallend is het stukje van de grille dat we te zien krijgen. Het lijkt erop dat deze facelift net zoals - wederom - bij de gewone Focus afscheid neemt van de vissenkop-look.

Technisch zou de ST meegenieten van de stijvere voorkant en kwalitatieve upgrades die de gefacelifte Focus ook heeft. Bronnen spreken ook van een dieselvariant - net zoals bij Skoda met de Octavia RS. Al is er niets officieel.

O ja, het teaserfilmpje toont eigenlijk bitter weinig, maar lijkt wel te zijn geschoten op de Ford Proving Ground in Lommel. De plaats waar elke Ford zijn heerlijk stuurgedrag krijgt en waar wij ook een bezoek aan brachten met - jawel - een Focus ST.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités