Officieel: Mitsubishi geeft Outlander een facelift

mitsubishi-outlander-2016_01

Nog in New York wachtte Mitsubishi tot de tweede dag om de Outlander te onthullen. Eerder waren al wat beelden gelekt van deze facelift, maar nu is hij er dus echt.

De afmetingen wijzigden dus niet, het uiterlijk deed dat des te meer. Zo zijn er kenmerken uit de Outlander PHEV Concept overgenomen voor de voorzijde. Die krijgt nu een massief ogende grille, die bijna naadloos overloopt in de koplampen. Nieuwe fenders, een herwerkte bumpers en LED achterlichten vormen samen met de hertekende achterlichten de grootste nieuwigheid.


Amerika heeft recht op een 168 pk sterke 2.4 of 227 pk sterke 3.0 V6 benzinemotoren. Bij ons denken ze aan de 2.0 benzinemotor en de 2.2 diesel. Ook de plug-in hybride zit er nog aan te komen.

Mitsubishi maakte ook werk van de ophanging, die stijver werd. Ook werd voor nieuwe schokdempers vooraan. Extra isolatie en geluidsisolerend glas moeten het binnendringen van geluiden in het interieur tegengaan. Dat interieur krijgt een nieuw stuurwiel, een geupgraded infotainmentsysteem en aangepaste bekleding op de verbeterde zetels.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités