Opel Mokka geeft zichzelf stilaan bloot

Opel Mokka 2020 teaser

Een nieuwe week, een nieuwe lading plaagplaatjes van de Opel Mokka. Dit keer komt Opel-CEO Michael Lohscheller uit zijn kot.

Het voordeel van al die plagerijen: we weten stilaan hoe de nieuwe Mokka er zal uitzien. Hij krijgt uiteraard een CMP-platform van moederhuis PSA, en dus ook diens aandrijflijnen. Benzine en diesel uiteraard, maar ook een volledig elektrische versie, de Mokka-e.

Opel Mokka 2020 teaser

Eerder kwamen we al te weten dat Opel zijn nieuwe Mokka zal voorzien van een “Vizor”. Dat designkenmerk van de GT X Experimental legt de koplampen wat dieper naar achter en laat ze schijnbaar overschaduwen door de mtoorkap. In de teaserbeelden krijgen we die Vizor ook te zien.

Verder zien we nog een zwarte motorkap, net als op de Grandland X Hybrid. Tot slot lijkt de nieuwe Mokka zijn naam volledig uit te spellen op de achterklep, onder het Opel-logo. Soit, afgaand op de dwingende manier waarop Lohscheller in de video vraagt of we klaar zijn voor de nieuwe Opel, hopen we dat Opel ons snel uit ons lijden mag verlossen.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités