Vet: Ford Ranger MS-RT is pick-up in trainingpak (2024)

Ford Ranger MS-RT 2024

De Ford Ranger had altijd al een sportief kantje, maar dat wordt nu nog eens in de verf gezet. Dit is namelijk de Ranger MS-RT, een extra dikke versie — en dat mag je letterlijk nemen. Zo pronkt hij met uitgeklopte wielkasten en een grotere spoorbreedte, al blijft alles op motorisch vlak wel herkenbaar…

Wil je tegenwoordig wat meer dan een gewone Ford Ranger, dan moet je bij de Ranger Raptor zijn. Dat is namelijk een sportief aangeklede variant die mikt op ruiger terrein… Maar wat als je liever een pick-up wil die geoptimaliseerd is voor de geplaveide weg? Dan is er nu een alternatief, want dit is Fords “ultieme straat-truck”.

Vooral voor de looks

Ze noemen hem Ranger MS-RT, net zoals de Transit Custom MS-RT die eveneens net onthuld werd. De gelijkenissen zijn niet ver te zoeken want ook de pick-up beschikt over een spoorbreedte die met vier centimeter werd vergroot en verbrede wielkasten om de sportieve 21-inchvelgen dan nog te doen passen. Achteraan wordt de klep dan weer voorzien van een subtiele ducktail-spoiler, die uniek is voor deze versie. Verder steken de bumpers rond om rond in het nieuw en samen met een verlaging van vier centimeter zorgen die ervoor dat de Ranger MS-RT er bloedlink en vooral bloedsnel uitziet… Maar loop misschien toch niet te hard van stapel.

Ford Ranger MS-RT 2024

Onderhuids is er namelijk iets minder aan de hand dan je zou verwachten, want daar blijft alles gewoon bij het oude. Reken dus op een 3.0-liter V6-dieselmotor met 240 pk en 600 Nm koppel — dus de MS-RT krijgt zelfs de 292 pk sterke benzine-V6 niet mee. Hoe dan ook ziet het eindresultaat er vet genoeg uit om onze aandacht te trekken… Nu alleen nog wachten op een prijskaartje.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités