SRT toont nieuwe Viper logo, krijgt de naam 'Stryker'

Viper heeft sinds 1992 de gewoonte elke generatie een nieuw logo en gepaste naam te geven. We hebben 'Sneaky Pete' en 'Fangs' gehad, nu maakt SRT haar nieuwe logo voor de nieuwe generatie Viper bekend, onder de naam 'Stryker'. Het logo werd in 2010 gekozen door enkele Viper eigenaars in Salt Lake City in Utah. Volgens SRT designer Mark Troslte is de nieuwe Stryker badge even strak en mooi als de nieuwe Viper zelf. De SRT Viper zal zijn wereldpremière in New York krijgen. Hij zal voor alle duidelijkheid niet onder de Dodge badge worden gecommercialiseerd, wel onder de SRT badge.

stryker logo SRT Viper

bedankt voor de tip Yves

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Yvesw 14:55
afbeelding van Yvesw

Best wel een cool logo, een leuke herinterpretatie van het allereerste logo (met de zaligste naam ooit: "Sneaky Pete". Alsof een Viper sneaky is :p) maar dan met stijlelementen van het vorige logo. Dat ik trouwens niet echt heel geslaagd vond (omgekeerde Donald Duck, ontworpen tijdens de hoogdagen van de symmetrische logo's).
Nu nog wachten of de wagen zijn naam eer kan aandoen...

Yvesw 17:26
afbeelding van Yvesw

@Kevin: Ik vond het huidige (Fangs) nog erger klinken hoor :p
"Hey mannen, we hebben een logo van een giraffe, hoe gaan we het noemen?" "Euhm, long neck?"... Captian obvious strikes again :p

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws