Met de Autofans-community naar Top Gear Live

Met de Autofans-community naar Top Gear Live!

Ga jij op zondag 28 april om 16 uur naar Top Gear Live kijken in het Sportpaleis en wil je al jaren jouw mede-reageerders van Autofans ontmoeten? Dan is dit je kans! Vaste reageerder Dries - Technopatat - De Brabander was zo vriendelijk om een meetingspunt af te spreken.

Afspreken doe je om twee uur in het Retro Café (Beatrijslaan 5 Antwerpen). Van daaruit is het maar enkele minuutjes met de tram/ metro naar het Sportpaleis. Parkingsplaats is ter plaatse aanwezig op de Park & Ride van het Frederik Van Eedenplein (enkele meters van het café).

Ten laatste om kwart na drie vertrek je dan in groep naar het Sportpaleis om te gaan kijken naar het beste wat Top Gear te bieden heeft! Achteraf neem je rustig de tram/ metro terug en kan je in groep nog lekker napraten over de show in het Retro Café of aan jullie wagens (mini-event in wording?).

Indien geïnteresseerd geef je maar een seintje in de comments. Zo weet Dries a.k.a Technopatat hoeveel mensen hij kan verwachten die zondag.

Info

Waar: Beatrijslaan 5 Antwerpen (Retro Café)
Uur: 14.00 uur
Datum: Zondag 28 April
Parkeren: Park & Ride Frederik Van Eedenplein
Kort: Parkeren op de Park & Ride, begeven naar Retro Café, van daaruit om 15.15 uur de tram nemen naar het sportpaleis in groep om daarna in groep terug te keren en na te praten.

Opgelet, dit is enkel voor mensen die een ticket hebben voor Top Gear Live. Wij hebben geen tickets beschikbaar.

Laatst gepubliceerd

Reacties (8)

Plaats een reactie
Techno Patat 21:02
afbeelding van Techno Patat

Vaneigens niet! We willen de mensen achter de nickname leren kennen, en daar horen vriendinnen bij :-)! De andere Kevin(300) ging ook misschien komen!

Yannick 15:54
afbeelding van Yannick

Ik kom ook maar zal jullie wel zien in de lobby want ik moet om 12 uur nog naar een feest en vandaar dan...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws