SsangYong Tivoli binnenkort ook als cabrio?!

ssangyong_tivoli_-impressie_8

Hij is de gezinswagen van het jaar in België en voor sommigen op visueel vlak de 'Evoque voor het werkvolk'. Wel, er bestaat een kans dat dit volk ook een cabriovariant van de Tivoli zal krijgen, net zoals je er één kan vinden bij Range Rover.

Volgens een Brits bericht zou het afzagen van het dak bij de Tivoli voor gigantische interne discussies zorgen bij SsangYong. Want voor elke voorstander heb je ook een tegenstander. Die eersten voelen het aankomende succes van zo'n niche-SUV-zonder-dak-markt, de andere vrezen ervoor dat de Tivoli daardoor een mop wordt en ze ermee hun momentum verliezen.

Een logische vrees, want met de Tivoli heeft SsangYong eindelijk een automobiel waarmee ze op verschillende markten hun voet kunnen neerzetten. Een voet die de Zuid-Koreanen willen vergroten met de evenzeer groter gemaakte Tivoli XLV. De cabrio zou dan het derde broertje van de familie worden. Althans, als 'ie groen licht krijgt binnen het merk. Het is dan ook niet ondenkbaar dat ze eerst de verkoop van de Range Rover Evoque Cabrio duchtig in het oog zullen houden.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws