Circuit op dak van 's werelds grootste autodealer

Crisis, welke crisis? Moeilijk om er een woord van te geloven met nieuwsberichten als deze. Momenteel is men in het Turkse Istanbul druk bezig om een 66.000 vierkante meter groot complex te vervolledigen. Het immense gebouw moet een soort van groot warenhuis voor de vierwieler worden met een tweehonderdtal individuele showrooms, 48 werkplaatsen, 42 verzekeringsmaatschappijen en 24 bankinstellingen. Het zal meteen ook de grootste autodealer ter wereld zijn.

Als klant zal je kunnen kiezen uit 400 verschillende merken (al willen we dat nog wel eens zien) met samen 2.426 modellen. Om het je luie zelf extra makkelijk te maken zal zowat elke locatie in het complex bereikbaar zijn met de auto. Maar misschien nog wel het meest opmerkelijke feit is dat er bovenop de constructie een testcircuit zal worden aangelegd. Zo kan je meteen ook die droombolide eens grondig testen. (Al had het Belgische Imperia dat ook)

Grootheidswaanzin of eigenlijk wel geniaal? Aan jullie het woord.

auto-mall-01

auto-mall-02

auto-mall-03

auto-mall-04

auto-mall-05

 

Via: Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Anonieme gebruiker 14:22
afbeelding van Anonieme gebruiker

geniaaaaaaal !!!!!!!!!!!!!!!

nu alleen nog in belgië en dan is het af !!!
maar als iedereen daar met de auto rond rijd vraag ik mij wel af of ze daar niet allemaal gaan stikken/stinken van de uitstoot gassen...

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws