10 jaar Smart en Brabus: 10th Anniversary Limited Special Edition natuurlijk

Je ziet ze niet vaak maar ze zijn er zeker, de door Brabus onder handen genomen Smartjes. Op die tien jaar tijd zijn er ruim 50.000 van verkocht. Brabus heeft dan ook heel wat in het aanbod gehad. Van de ongeveer twaalf verschillende modellen is de Roadster V6 de bekendste. Om hun 10 jarige samenwerking te vieren kon een (Limited) Special Edition van de Oersmart ForTwo natuurlijk niet uitblijven...

 

Men neme een Smart ForTwo Brabus met de 102 pk turbocharged motor en geven hem wat extra's: Verfje? Matgrijs natuurlijk, in combinatie met Titaniumlook koplampen en enkele rode Brabus logo's. Binnen wil je natuuurlijk ook iets dat je aan de Special Edition doet denken. Daar vind je verwarmde lederen zetels, handgenaaid en voorzien van 10th Anniversary logo's. Ook binnen zien we veel rode accenten die afsteken tegen het zwarte dashboard(je). Kijk via onze bron zeker eens naar de Press Release en sta versteld van wat Brabus en Smart allemaal te vertellen hebben over dit kleine ding, de historie en de verdere toekomst.

Foto's hieronder in onze galerij!

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 13:59
afbeelding van Techno Patat

Je ziet ze niet veel? Amai nog niet in parijs geweest zeker :P? Daar rijden ze nog dikker rond dan de Bentley Conti GT's in Londen!

Ik vind het eigenlijk wel grappige karretjes, die brabusjes heb ik altijd al grappig gevonden maar dit is wel het toppunt! Al die luxe in zo een autotjes die slechte de grootte hebben van een biervat...

Yvesw 10:25
afbeelding van Yvesw

@Patat: Helemaal gelijk! In Frankrijk zie je ze nog meer dan Fransozen met een stokbrood onder hun arm! Eén van de weinige reden waarom ik nog iets van plezier heb in die stad zijn de miljoenen BraSmartjes die gereden worden door mannen in pak. :)

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws