Toyota Yaris GRMN is Belgische pretraket

De snelste en meest zeldzame Toyota van het moment? Een Yaris! Redacteur Yves zocht uit wat er nu juist zo magisch is aan de Yaris GRMN...

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
moodystarfish 08:10
afbeelding van moodystarfish

Yves, heb je lang nagedacht over deze vestimentaire keuze (en dan bedoel ik je T-shirt) voor een reportage op Autofans, of is het een gevalletje "pun not intended"? :-D

On-topic: ziet er een erg leuk karretje uit!

Aansluitend: ben serieus aan het overwegen om na de leaseperiode mijn eco-bedrijfswagen in te ruilen voor iets sportiever (privé - dus geen ongelimiteerd budget). Momenteel op de shortlist (willekeurige volgorde) - bedenkingen, suggesties en aanvullingen welkom:
* Maxda MX-5 (maar: 3 kinderen - hoewel we een ruime 2e wagen hebben, niet echt praktisch: zou leuk zijn als er af en toe meer dan 1 passagier meekan)
* Suzuki Swift Sport
* Hyundai i30N (al dan niet met Performance Pack?)
* Ford Fiesta ST(?)
* ...

FLP 09:38
afbeelding van FLP

*Abarth 595 Competizione (al dan niet met Performance Pack)?
Superplezant autootje, en moest het nodig zijn is er een achterbank(je) voor eventuele passagiers.

Yvesw 10:38
afbeelding van Yvesw

Ik zou willen zeggen dat ik natuurlijk steeds nadenk over mijn vestimentaire keuzes maar de lange broek met scheur er in die ik de voorbije dagen al draag spreekt dat uitermate tegen.

Tijd voor een klein geheim dan ook; naast auto's heb ik ook iets met fietsen. Ik weet het, de schaamte. Al probeer ik te zalven door enkel het extremere spectrum in fietsland op te zoeken. Dus wielrennen... nee dank je.

Wim 11:53
afbeelding van Wim

Moeten we eens een test opzetten? :)

JanMijnBotte 14:08
afbeelding van JanMijnBotte

MX5: Uniek in het autowereldje, heb al met veel dingen gereden maar met deze nog steeds de grootste glimlach. NA/NB is diegene die je wil in lager budget maar voorzie budget om roest aan te pakken, de NC is meer comfy en minder scherp en de ND nog nooit mee gereden.
- Swift Sport: Vorige gen was een leuk autootje dat redelijk compleet uitgerust is, doch vallen de prestaties erg tegen. Misschien dat een remap dit oplost (eco toestand weg programmeren)
- i30N: Da's al een volwassen auto in een ander budget. Meer een alrounder, minder een kleine gooi en smijt koekendoos. Lijkt me ideaal als daily waar je ook mee op het circuit kunt.
- Fiesta ST geen ervaring in :)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws