The Ultimate Ride: Pagani Zonda 760 Nonno

Pagani Nonno

Lucky bastard Shmee150 heeft tijdens zijn roadtrip doorheen Europa een stop gemaakt bij Pagani. Daar mocht hij plaatsnemen op de passagiersstoel van de Pagani Zonda 760 Nonno. De bestuurder was Pagani's vaste testrijder. Die trapt -zoals gewoonlijk- de Nonno stevig op zijn staart!

760 pk sterk, alles op de achterwielen en een fantastisch gebrul uit de AMG-motor. De Pagani gaat dankzij de testrijder tot het uitsterste. Ook in dit geval lijkt de testrijder te denken dat hij alleen op de wereld rijd en dat de openbare weg zijn playground is. Ach we gaan niet lopen zagen. Dit is Shmee's "Ultimate Ride"!



Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Techno Patat 20:47
afbeelding van Techno Patat

Dat! Was! SCHITTEREND :p! Ik rijd precies zo, in Forza Horizon welliswaar :P! Man, die David Testi is een zalige kerel, super sympathiek en one hell of a driver :p! Best job in the world!

Maar wat me vooral bijblijft: dat geluid, zalig toch :O!

En toch ook behoorlijk indrukwekkend dat 'nono' een goeje 700.000km eeft staan (dat van die 1 miljoen km's is het doel, maar iedereen gaat ervan uit dat hij dat al heeft :)! )! Ik zou een Enzo willen zien met zo een standen, en er dan zo mee rijden :P! Of zelfs een sls, koeningsegg of gelijk welke auto eigenlijk :P!

Dequal 22:37
afbeelding van Dequal

This is madness!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws