Maken of kraken: Alfa Romeo Grinta (Render)

alfa-romeo-grinta-render_04

Alfa Romeo had tot enkele jaren geleden de GT in het aanbod. David Cardoso besloot diens opvolger te bedenken. Die luistert naar de naam Grinta en pakt uit met heerlijke lijnen.

Bij Alfa Romeo zijn ze volop bezig met de voorbereidingen voor de lancering van hun nieuwe sedan eind deze maand. Een coupé staat dan ook niet bovenaan hun zorgenlijstje. Maar wat als het merk een opvolger van de GT zou creëren? Wel, dan hopen we dat 'ie er uit ziet zoals op deze renders van Cardess Design. Met vette knipogen naar de 4C, 8C en zelfs de MiTo verpakt in een lekker gelijnd geheel.

Bouwen we verder op de droom van Cardess Design, dan denken we aan een resem benzine- en dieselmotoren onder de kap. Helemaal bovenaan staat dan de 1.7-benzine vanuit de 4C. Goed voor 240 pk op de - naar analogie van de voorgangers - voorwielen. Maken of kraken deze Grinta?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Koentje 12:17
afbeelding van Koentje

Eerlijk gezegd vind ik deze render niet eens zo mooi. Het is ook al geweten dat ze van de nieuwe "Giulia" een break ( sportwagon ) en een coupe gaan maken. Dus helaas kraken!

Grunt 19:56
afbeelding van Grunt

Kraken, afbranden en de asse diep begraven. Dit is een lelijke versie van de Hyundai Veloster - ook al geen schoonheid. Hopen dat de bij Alfa wel designtalent hebben rondlopen...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws