Amsterdamse kunstenaar doet aan kartontuning... op jouw wagen

max-karton-tuning

Parkeer je jouw wagen voor een nachtje in Amsterdam, dan bestaat de kans dat je 's ochtends een Pimp My Ride-mobiel aantreft. Een kunstenaar gaat namelijk loos met karton op wagens die geparkeerd staan in de straat.

Tuning in de naam van kunst, veel tuningsbedrijven denken dat ze hier aan mee doen, maar Max Siedentopf neemt het naar een hoger niveau. De fotograaf/ kunstenaar gaat 's avonds op pad in Amsterdam om saaie wagens om te bouwen tot kartonnen racemachines. Dit doet de fotograaf omdat hij vindt dat we zelfexpressie en individualiteit hoog in het vaandel dragen, maar dat weinig laten reflecteren via onze persoonlijke auto's.

Volgens hem is de auto een mooie kans om je uit te drukken. Wij raden de fotograaf aan eens binnen te springen bij MINI, Opel, Fiat of Renault. Want tegenwoordig kan je straffe combinaties maken bij de MINI, Adam, 500 en Twingo. Bekijk alle foto's alvast op Siedentopf zijn website.

max-karton-tuning

Zouden jullie het fijn vinden moest je wagen er 's ochtends zo uit zien?

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Adriaan 18:51
afbeelding van Adriaan

Zolang er geen schade aan mijn auto over blijft zou ik er echt mee kunnen lachen. En op de foto kan je zien dat er Tessa crep gebruikt wordt. Dus doe maar. Het kan mijn saaie ochtend maar leuker maken

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws